Inspiratie voor jouw woonkamer inrichting

Iedere woonkamer heeft zijn eigen unieke kenmerken. Dat vraagt dus ook om een andere benadering die is toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Samen met jou onderzoeken we waar jouw wensen en behoeften precies liggen. Is de woonkamer juist een plek om tot rust te komen of een plek waar je samen met vrienden en familie kunt borrelen? Dat zijn belangrijke vragen om te komen tot een woonstijl die past bij de wijze waarop je jouw leven inricht. We zijn benieuwd wat je zoekt in de ideale woonkamer!

WoonDNA advies?

Woonkamer inspiratie

Samen bepalen we de woonstijl die past bij jouw leven

 

Bohemian, Scandinavisch, klassiek of modern. Wat jouw wensen of behoeften voor de woonkamer ook zijn, het begint altijd met goede voorbeelden van woonstijlen. Zo zijn de keuzes die je dadelijk moet maken veel minder tijdrovend dan je denkt. In onze woonwinkel in Oldenzaal inspireren wij je graag en adviseren we over verschillende mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen voor de woonkamer.

Bezoek onze woonwinkel

Persoonlijk adviesgesprek

Wat is jouw WoonkamerDNA?

Nieuwsgierig hoe we jouw kunnen helpen bij het vaststellen van jouw WoonkamerDNA? Onze interieurontwerpers brengen jouw WoonDNA in kaart en maken een ontwerp dat aansluit bij jouw Slaapkamer wensen. Kom in contact met een van onze interieurontwerpers en maak vrijblijvend een afspraak.