Inspiratie voor jouw slaapkamer inrichting

Je wilt goed kunnen slapen in een ruimte waar je jezelf prettig voelt. Aan de hand van een SlaapDNA en slaapkamerstijlen die jouw inspireren adviseren wij een slaapkamer die daarbij past.

Een slaapkamer heeft meer nodig dan alleen een bed en kledingkast. Je wilt namelijk ook goed kunnen slapen in een ruimte waar je jezelf prettig voelt. Samen analyseren we wat je precies zoekt in een slaapkamer. Welke kleurcombinaties of stoffen geven een fijn gevoel? Op welke manieren gebruik je een slaapkamer? En hoe belangrijk is sfeer voor jouw daarin?

SlaapkamerDNA advies?

Slaapkamer inspiratie

Samen bepalen we de slaapkamer van jouw dromen

 

Voorbeelden bieden net even die extra inspiratie om te komen tot de ideale slaapkamer. Goed voorbeeld doet dus goed volgen. Bij Seiger wonen zijn we benieuwd welke voorbeelden jouw inspireren. Kom naar onze woonwinkel in Oldenzaal, zodat we samen met jouw kunnen bepalen wat de slaapkamer van jouw dromen nodig heeft!

Bezoek onze woonwinkel

Slaaptest

10 jaar gezonder slapen?

Je lichaam is even uniek als jezelf. Daarom biedt Seiger een gepersonaliseerde bedoplossing aan in lijn met je persoonlijke SlaapDNA. Aan de hand van een Digitale Nachtrust Analyse, ontwikkeld door Ergosleep, wordt je eigen unieke SlaapDNA vastgesteld. Gebaseerd op de testresultaten volgt een gefundeerd advies door onze deskundige slaapadviseurs, en wordt je bed afgesteld op maat van jouw lichaam. 8 minuten testen is 10 jaar gezond slapen. Test het zelf en bezoek onze woonwinkel of maak een afspraak!

Afspraak maken?

Persoonlijk adviesgesprek

Wat is jouw SlaapkamerDNA?

Nieuwsgierig hoe we jouw kunnen helpen bij het vaststellen van je eigen SlaapkamerDNA? Onze interieurontwerpers brengen jouw wensen op het gebied van de slaapkamerinrichting in kaart en maken een persoonlijk ontwerp dat daarbij aansluit. Kom in contact met een van onze interieurontwerpers en maak vrijblijvend een afspraak.