Modern Comfort

Met de strakke horizontale lijnen die we voornamelijk gebruiken in het moderne segment en de organische vormen die voortkomen uit Scandinaviƫ wordt minimalistisch wonen ook comfortabel wonen. Door het gebruik van de juiste mix kleuren en materialen creƫer je een internationale sfeer. De lichte, vergrijsde, pastel-kleuren kunnen uitgebreid met bijvoorbeeld oker geel of petrol.

persoonlijk stylingadvies

Moodboard

Om je een beter beeld te geven wat we exact bedoelen met de stijl Modern Comfort en hoe deze stijl kan worden toegepast in diverse ruimtes hebben onze interieurstylisten sfeerbeelden gemaakt en verwerkt in dit moodboard. Wil je meer inspiratie opdoen of samen met onze interieurontwerpers een moodboard op maat maken afgestemd op jouw woonsituatie en leven, kom dan naar onze woonwinkel in Oldenzaal.

Bezoek onze woonwinkel

Persoonlijk stylingadvies?

Bent u ervan overtuigd dat deze scandinavische woonstijl past bij jouw leven en wil je graag meer weten over hoe wij dit WoonDNA kunnen integreren in je huis? Kom in contact met een van onze interieurontwerpers en maak vrijblijvend een afspraak.