Stel je woonDNA samen!

Jezelf laten inspireren door adviseurs die van alle trends en woonstijlen op de hoogte zijn. Dát is iets wat zichzelf best mag gunnen. Door met onze interieuradviseurs in gesprek te gaan, ontdekken we wie je bent en welke stijl het beste bij je past. Graag willen je alvast inspireren om te ontdekken welke stijl je mooi vindt. Uiteraard hebben we in onze winkel nog veel mooie, inspirerende voorbeelden. Kom langs en stel samen met ons je WoonDNA vast.

WoonDNA advies

Woonstijlen

Er is vaak zoveel moois te krijgen op woongebied, dat we kunnen voorstellen dat u niet exact kunt aangeven wat u mooi vindt. Daarom hebben we voor u verschillende stijlen op een rij gezet. Een inspiratiegalerij, zodat u kunt aangeven in welke richting u het zoekt. Beelden en stijlen maken het makkelijker om samen tot een persoonlijk stijladvies te komen. Onze interieuradviseurs helpen u daar graag bij!

Woonstijl Earthly Urban. Een stoer huis dat ondanks het gebruik van rauwe materialen vriendelijk blijft. Seiger interieuradvies en woonwinkel

Woonstijl

Earthly Urban

Een stoer huis dat ondanks het gebruik van rauwe materialen vriendelijk blijft. Door te kiezen voor robuuste meubels met een iets rustiek karakter creëer je een sfeer van een stedelijke loft. Hierin voeren zwart, wit, grijstinten en legergroen de boventoon. In combinatie met aardse tinten maken we deze uniek voor klanten van Seiger Wonen.

Meer inspiratie
Woonstijl modern comfort. Door het gebruik van de juiste mix kleuren en materialen creëer je een internationale sfeer. Seiger interieuradvies en woonwinkel.

Woonstijl

Modern Comfort

Met de strakke horizontale lijnen die we voornamelijk gebruiken in het moderne segment en de organische vormen die voortkomen uit Scandinavië wordt minimalistisch wonen ook comfortabel wonen. Door het gebruik van de juiste mix kleuren en materialen creëer je een internationale sfeer. De lichte, vergrijsde, pastel-kleuren kunnen uitgebreid met bijvoorbeeld oker geel of petrol.

Meer inspiratie
Woonstijl Natural Basic. Een puur thuis, met eerlijke meubels die een tikkeltje eigenzinnig zijn. Seiger interieurontwerp en woonwinkel.

Woonstijl

Naturel Basic

Een puur thuis, met eerlijke meubels die een tikkeltje eigenzinnig zijn. Hierin voeren de kleuren wit, naturel, beige en grijs de boventoon. Met één trend kleur en een beetje zwart maak je het nog persoonlijker. Grote gebaren en strakke lijnen combineer je met soft-design. Er wordt minimaal gebruik gemaakt van patronen.

Meer inspiratie

Persoonlijk adviesgesprek

WoonDNA adviesgepsrek aanvragen?