Interieuradvies op maat

Seiger wonen is sterk in interieuradvies. Onze adviseurs vinden het namelijk erg belangrijk om je echt te leren kennen. Wat vindt je belangrijk? Hoe ziet je dagelijks leven eruit? En welke smaak heb je? Door te weten hoe je leven thuis of op kantoor eruitziet, kunnen wij je van een interieuradvies op maat voorzien. Samen gaan we dan op ontdekkingstocht voor een interieur dat echt bij je past.

Persoonlijk interieuradvies

Woonstijlen

Woon DNA

Onze adviseurs gaan graag samen met u aan tafel om uw eigen WoonDNA te bepalen. Op basis van deze gesprekken stellen wij tegen vergoeding een plan voor u op. In dit plan krijgt u kleuradvies, trends die bij u passen en ideeën aangereikt over meubels en accessoires. Vervolgens bepaalt u zelf wat u kiest en wat u eventueel door ons laat uitvoeren. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen: van zonwering tot behang en van montage tot verven. Alles om van uw interieur een pareltje te maken! Bekijk hiernaast alvast verschillende woonstijlen.

lees meer

Persoonlijk adviesgesprek

Interieuradvies op maat?

Onze adviseurs gaan graag samen met u aan tafel om uw eigen WoonDNA te bepalen. Op basis van deze gesprekken stellen wij tegen vergoeding een plan voor u op. In dit plan krijgt u kleuradvies, trends die bij u passen en ideeën aangereikt over meubels en accessoires. Vervolgens bepaalt u zelf wat u kiest en wat u eventueel door ons laat uitvoeren. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen: van zonwering tot behang en van montage tot verven. Alles om van uw interieur een pareltje te maken! Sparren met onze interieurontwerpers? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in.